Hem

Gratis tygprover - kampanj 2019

Har du bestämt dig för att klä om en möbel men fastnat lite i valet av tyg? 2019 har vi en kampanj som innebär att du får gratis tygprover på nya designer och våra gamla favoriter. Vanligtvis tar vi 100 kronor i betalt (inklusive porto) för prover av möbeltyg som vi har i lager. Observera att det handlar om prover på möbeltyg av mycket hög kvalitet. Vi är noga med vilka leverantörer vi väljer.
Välj dina tyger i lugn och ro

Om du utnyttjar vårt erbjudande kan du i lugn och ro fundera över vilka mönster och färger som passar bäst till den möbel som just du vill klä om. Du kan även titta på våra prover online. Hur bra färgåtergivning och upplösning du än har på din skärm så är det dock inte samma sak. Det är verkligen en bonus att kunna känna på tygerna och betrakta dem “på riktigt”. Det är så du bör gå tillväga om du vill jämföra tyger och kunna välja det som passar bäst.

Detta erbjudande gäller hela 2019 eller så långt lagret räcker. Du beställer prover med hjälp av kontaktformuläret. Glöm ej att ange postadress. Om du har vägarna förbi studion kan du även hämta upp din provkarta på plats. Då kan du även få prisuppgifter utifrån vad det är för projekt som du vill att vi utför åt dig.Namn:
Email:
Meddelande:


Copyright 2019 @ All Rights Reserved